
Ingredients:
- 12 gambes (congelades)
- 1 tassa petita de sofregit
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
Per la picada:
- safrà
- 2 alls
- ametlles
- 1 llesca petita de pa fregit
- 1/2 pressa de xocolata de més del 70% de cacao
Amanir les gambes amb sal i pebre i sofregir-les fins que estiguin rosses.
Retirar una mica de l'oli i afegir-hi el sofregit. Doneu-li unes voltes.
Tirar-hi un cullerot d'aigua i la picada. Deixeu-ho coure uns cinc minuts i corregiu de sal.
6 comentaris:
Crec recordar que era d'un llibre del Fàbregas o del Lladonosa
Aquesta combinació tan curiosa no se m'hauria ocorregut mai. Però si tu dius que és bona, la provarem un dia d'aquests.
I suurten bones, es tindra que probar.
ooooohhhhh! que atrevit!! m'encanta!
Records
Fa anys que guardo una recepta de pollastre amb llagostins i xocolata, però em resisteixo a fer-la. Ja sé que és només mitja presa, però associo la xocolata a cosa dolça!
A veure si m'animo ara que he vist la teva recepta!
Una abraçada.
Doncs jo associo la xocolata a plats de xup xup de carn. Aquesta és ben diferent!.
Publica un comentari a l'entrada