*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 25 de juny del 2009

Lemon curd o crema de llimona

Ho sé, tinc molts deures pendents, en concret dos cursos amb la Mireia Carbó amb Caprabo, a quin més bo... És genial aquesta dona!!
Però no començaré pel més vell si no pel que varem fer la setmana passada.

Ingredients:
- 2 o 3 llimones grosses i tendres (150 ml de suc aproximadament)
- 2 ous
- 150 gr. de sucre
- 100 gr. de mantega

Batre els ous i reservar-los.

En una cassola al bany maria, desfeu la mantega i el sucre. Afegir-hi el suc de llimona i les ratlladura de les pells. Remenar fins que el sucre sigui ben fos (si poseu el dit al fons i no noteu els grans de sucre, vol dir que s'ha fos del tot).

Sense deixar de remenar, afegir-hi els ous i deixar-ho coure uns 15 minuts més sense deixar de remenar.

Colar-ho i deixar refredar.
Es pot servir a temperatura ambient o fred. També és un bon ingredients per a diferents postres com veurem.

5 comentaris:

Striper ha dit...

Per llepar-e els dits..

La cuina vermella ha dit...

quina sort poder anar als cursos! Gràcies per compartir la recepta.

Anònim ha dit...

kmmmm el pense fer homeee que si el pense fer mmmmm

Chis ha dit...

M'encanta la crema de llimona! i sempre va be tenir-ne un pot per improvisar un berenar o unes postres. mmmm que bona sobre un muffin encara tebi...grgrgrgr

Marta Padenous ha dit...

Aquest curs de la Mireia va donar per molt...després i vaig pensar a l'hivern tampoc podré venir a les classes, són en dijous, i jo, treballo! (rabies....)
Ptnts

Segueixen aquest bloc