
Ingredients:
- 12 inflorescències de flors de saüc amb cua
- 2-3 ous
- 50 gr. de sucre
- 120 gr. de farina
- 1,5 dl de llet
- un pessic de sal
- oli d’oliva o de girasol
Separar les clares dels rovells. Barrejar els rovells amb la farina, la llet i el sucre.
Batre les clares a punt de neu i afegir-ho, poc a poc, a la pasta per aconseguir una textura cremosa.

En una paella posem a escalfar oli a foc mig.
S’agafen les flors per la cua i es passen per la massa, seguidament es posen en l’oli calent, volta i volta, fins que estiguin daurades.
Es treuen i es posen sobre paper absorbent.
Es millor menjar-les abans no es refredin massa.

6 comentaris:
Sara Maria, deu ser una delicattesen tipus les flors de carabassó, veritat?
Per cert, si et passes pel meu blog crec que t'hi podras trobar!
PTNTS
Dolça
I jo sense flors de saüc...
No sé si serà tan fàcil trobar aquestes flors!
Em semblen unes postres ben originals i bones. Besades, guapa.
Continuaré visitat el teu blog que acabo de trobar..
Salutacions
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
Hola:
Poc desprès de llegir el vostre bloc, les he provar a la Fonda Xesc de Gombrén, amb una tempura mol suau com aperitiu i estan mol bones,
Sion
Publica un comentari a l'entrada