
Ingredients:
- 8-12 llesques de pa de motlle sense crosta
- 3 albergínies
- 100 gr. de dauets de formatge feta
- 1 pot d'anxoves amb oli d'oliva
- gotes de crema balsàmica
- herbes de provença
- sal
per la salsa
- 150 gr. de formatge Cheddar i Samsoe o Havarti (barreja Arla Finello per amanides)
- 100 ml. de nata líquida per muntar
- 1/2 cullerada petita de pebre vermell dolç
- julivert fresc picat
- olives negres
Renteu les albergínies. Coeu-les humides al microones a màxima potència durant 10 minuts, fins que estiguin tendres. Peleu-les i reserveu-les.
Estireu les llesques de pa amb l'ajut d'un corró.
Col·loqueu al damunt de cada llesca una mica de polpa d'albergínia, tres trossets de formatge, tres trossets d'anxova, un polsim d'herbes de provença, sal i unes gotes de crema balsàmica. Enrotlleu-los com un caneló i coeu-los al forn, a 200ºC, fins que estiguin daurats.
Mentre, desfeu els formatges junt amb la nata i el pebre vermell fins aconseguir una salsa.
Serviu-ho amb la salsa, les olives tallades i el julivert picat per sobre.
1 comentari:
Avuí he fet els rollers. Ens han agradat força. Quelcom diferent del que la familia està acostumada. Gràcies per les idees.
Publica un comentari a l'entrada