
Ingredients:
- 200 gr. de llagostins
- 1 taronja
- 2 branques de coriandre (cilantro)
- 3,8 ml de lecitina de soja
- 100 gr. de mantega
- 1 fulla de llorer
- 500 cc. d’aigua
- ratlladura de pell de llimona
- sal
Posar a bullir l’aigua am sal i una fulla de llorer, quan comenci a bullir posar-hi els llagostins i apagar el foc per tal que l’aigua no torni a bullir.
Colar, tot reservant-ne l’aigua, i refrescar els llagostins en aigua freda.
Fondre la mantega a foc lent amb un polsim de sal i el suc de la taronja.
Posar en un bol 25 cc. de l’aigua de coure els llagostins i dissoldre-hi 3,8 ml de lecitina de soja. Deixar reposar.
Accionar la batedora elèctrica en la superfície de la barreja, procurant que hi entri la major quantitat d’aire possible.
Pelar els llagostins, conservant el cap enganxat al cos i posar-los en una safata.
Regar amb la mantega de taronja i decorar amb el talls de coriandre.
Recollir l’aire de llagostins amb una cullera i posar-la als extrems de la safata amb una mica de ratlladura de la pell de llimona.
7 comentaris:
Oh! M'encanta.
On compres la lecitina?
Quina bona pinta i no sembla massa difícil per una principiant que com jo als 50 li ha donat per cuinar diferent!!
Jo la tenia en un pack d'aquests de textures... A Soler i Graells en pots comprar i crec que a les botigues de productes dietètics i ecològics també.
Algun suggeriment per canviar la lecitina de soja???
Avui he anat a la nova botiga "Gadgets de cuina" i en tenen!!! No sé com es pot aconseguir un aire que aguanti sense la lecitina...
Una recepta molt innovadora, amb això de l'aire. És difícil de fer? Segur que es deu haver de practicar una mica, abans de la definitiva!.
Fins aviat
ja pots ben dir que li has donat un altre aire a aquesta recepta :))
(perdona la broma, no me n`he pogut estar)
Publica un comentari a l'entrada