
Ingredients:
- 20 flors de carbassera
- 100 gr. de farina
- 1 cervesa Inèdit
- 1 ou
- sal
- oli d'oliva verge
En un bol barrejar la cervesa amb la farina, de mica en mica per tal que no quedin grumolls, fins que quedi una pasta fina. Afegir-hi un ou i un polsim de sal.
Escalfar l'oli en una paella fonda.
Netejar les flors i tallar-les per la meitat. Passar-les per la pasta d'arrebossar i escorreu-les bé, fregiu-les amb oli d'oliva ben calent.
Quan comencin a enrossir, traieu-les i poseu-les sobre un paper absorbent.
Serviu-les abans no es refredin.
7 comentaris:
Hola Sara Maria!!!
Penja les fotos que segur que et va quedar genial la recepta i la foto!
Com va quedar amb la Inedit? Combina amb les carxofes i amb els carbassons també? XD
Una abraçada!!!
Què ràpids... Doncs si, va quedar molt bo, però amb ou molt millor.
per fi ja has utilitzat la inèdit!!! M'encanta la recepta. Un petonarro bonica.
Jo les faig amb tempura i també queden boníssimes !!!!!!!
Delicioses. Estan dient menja'm!
Una abraçada
Una de les coses que m'agrada de fer arrebossats amb cervesa és que no l'uses tota... hehehe... i no la tiraràs, no? Per fer la coca de trempó ràpida també en faig servir, de vegades, i curiosament sempre és a l'estiu que uso receptes amb cervesa.
Aquestes flors de carabací fan molt bona cara.
A veure si aviat puc fer una fugida a Barcelona i fem una cerveseta (amb arrebosats o sense)
Vaja, podria haver tallat les flors de carbassó de casa i haver-les aprofitat... ara ja vaig de tard, hi ha 8-10 carbassons en ple creixement.
Per cert, quin gust tenen? Tenen gust d'arrebossat fregit i prou o bé es nota algun altre sabor?
Publica un comentari a l'entrada