
Ingredients:
- 20 canelons
- 6 ous
- 300 g de tonyina en oli
- 100 g de ceba sofregida
- 200 g de formatge emmental ratllat
- 100 g de farina
- 100 g de mantega
- 2 gots de salsa de tomàtec
- 1 l de llet
- aigua i sal
- un polsim d’orenga
- un polsim de nou moscada
Per fer la salsa beixamel posar la mantega en una paella al foc, quan s’hagi fos afegir la farina i deixar-la daurar una mica tot remenant. Afegir la llet de mica en mica tot remenant. Posar-hi un polsim de nou moscada i una mica de sal. Deixar a foc mig tot remenant fins que s’espesseixi al gust. Reservar.
Posar el ous en aigua al foc i bullir-los durant uns vuit minuts. Pelar-los i reservar-los.
Triturar els ous amb la ceba i la tonyina, fins aconseguir una pasta espessa. Posar la barreja en una màniga pastissera i reservar.
En una safata que pugui anar al forn posar-hi una capa de tomàquet amb orenga al fons.
Preparar la pasta de canelons segons les instruccions de la marca. Amb l’ajut de la màniga anar-los farcint i enrotllant.
Anar-los posant a la safata sobre la capa de tomàquet. Cobrir amb la beixamel i empolsegar amb el formatge ratllat.
Posar al forn a 25ºC durant uns 8 minuts.
4 comentaris:
Només veient els ingredients ja t'entren ganes de menjar-los.
Una abraçada
Amb aquesta recepta m'has fet recordar que ja fa anys en vaig menjar uns de semblants i estaven boníssims! A veure si ara m'animo a fer-los, perquè la veritat és que ara m'has fet venir ganes de menjar-ne. Sort que no m'hauré d'estar tanta estona als fogons com amb els de carn!!!
Jo crec que amb la calor que fa aquests dies, per morir-se, fins i tot han de ser bons freds (sense beixamel).
En tenia uns de freds amb una maionesa suau... Si trobo el full on estaven les quantitats la penjo! A l'estiu és molt millor
Publica un comentari a l'entrada