
Ingredients:
- 8 mandonguilles de vedella i porc
- 3o 4 sèpies petites
- 1 ceba gran
- 1 o 2 patates
- 2 cullerades de tomàquet triturat
- brandy o conyac
- vi blanc
- brou
- sal i pebre
- oli d'oliva hojiblanca (per tal que no li doni massa gust)
Fregir les mandonguilles per segellar-les i afegir la sèpia, donar-li unes voltes i retirar.
En el mateix oli fregir la ceba, deixar uns segons i afegir les patates. Quan enrosseixin afegir les mandonguilles i la sèpia. Afegir un parell de cullerades de tomàquet.
Tirar un raig de conyac o brandy i deixar reduir. Afegir el vi blanc.
Afegir el brou i deixar a foc lent una bona estona. Procurar anar afegint brou o aigua per tal que no quedi sec. Salpebrar.
Si quedés massa líquid, afegir una mica de Maizena diluïda en una mica d’aigua o brou.
4 comentaris:
Les mandonguilles son bones de totes les maneres, de fet en soc una mandonguillaaddicte!! però les de l'Albert amb aquest suquet tan bo son insuperable. Un petó.
fenomenal, si escribes en español me enterare si no borrarme de aqui
gracias . atentamente marisa
Marisa, tens el traductor Google a la columna de la dreta, fa les traduccions força bé.
Marisa, tienes el traductor Google en la columna de la derecha, hace las traducciones bastante bien.
jo estic totalment d'acord amb La Cuina Vermella: sóc totalment mandonguilla-adicta! m'en puc menjar 20 d'una sentada (i no petites, sino de la mida que fan les iaies!). ^AmBaRiNa^
Publica un comentari a l'entrada