![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDyb0wNAXS185RAFXdxcmpDEa1n8PLEKoX6BRqZ6u0OhAmYvOBR9mo1twOgrC1sjYuadQIum0EZpKY4NFftHqH4jNMhTlz3kQdeb6XxI9Zn4OPXrz3Gt6vOvqZbgNJdJL5Wo5WiYzcBSE/s320/sandia2.jpg)
- 1/3 de síndria
- suc de dues llimones
- 6 cullerades de postres de sucre
- un raig de whisky (també es pot fer amb conyac)
Es treuen les llavors de la síndria i es talla a trossos.
Es posen tots els ingredients en un pot que pugui anar al congelador i es tritura amb el braç elèctric.
Es posa al congelador.
De tant en quant es treu i es trona a triturar amb el braç elèctric per tal d’aconseguir la textura cremosa d’un gelat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada