![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEid0UOSS8B2elKZGP2JwRjAaOo1Pb3bNcxwuw0vgH9rVvRMtEbIK64TfOnOfSq-tjRHtnUpOcHLgINlh0gQZcbF9e4EUro9KqKB8admbU17e5qUIzZSHarK-gebC5nNaqKxo9KuKfhIIkM/s320/Sop205.jpg)
- 2 cebes blanques i dues vermelles
- 2 alls
- 8 llesques de pa torrat
- Formatge fresc per a gratinar
- oli
- sal i pebre
- 1, 5 l brou de verdures o de pollastre
Opcional:
- julivert o porradell
- 1 ou
Fregir la ceba tallada en juliana i els alls en una cassola amb oli i sal. Quan comenci a estar daurada (uns 15 o 20 minuts), afegir el brou i deixar uns altres 20 minuts per que redueixi.
Es pot condimentar amb julivert o porradell. Treure l’escuma del brou amb un cullerot.
Corregir de sal i pebre.
Afegir les llesques de pa torrat a les que haurem fregat un all pelat.
Afegir els formatge ratllat o a daus.
Si es vol s’hi pot afegir un ou cru.
Gratinar al forn durant un minut i servir-la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada