*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 4 de juliol del 2007

Sopa de ceba

Ingredients:
- 2 cebes blanques i dues vermelles
- 2 alls
- 8 llesques de pa torrat
- Formatge fresc per a gratinar
- oli
- sal i pebre
- 1, 5 l brou de verdures o de pollastre


Opcional:
- julivert o porradell
- 1 ou

Fregir la ceba tallada en juliana i els alls en una cassola amb oli i sal. Quan comenci a estar daurada (uns 15 o 20 minuts), afegir el brou i deixar uns altres 20 minuts per que redueixi.

Es pot condimentar amb julivert o porradell. Treure l’escuma del brou amb un cullerot.
Corregir de sal i pebre.

Afegir les llesques de pa torrat a les que haurem fregat un all pelat.
Afegir els formatge ratllat o a daus.
Si es vol s’hi pot afegir un ou cru.

Gratinar al forn durant un minut i servir-la.

Segueixen aquest bloc