*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 13 de juliol del 2007

Ous amb alvocats

Ingredients:
- 2 alvocats (aguacate)
- 4 ous
- suc de llimona
- pebre vermell al gust

Tallar els alvocats pel mig, treure’ls-hi l’os, tirar una mica de llimona per què no es tornin negres i posar-los en una font que pugui anar al forn.

Posar-hi un ou cru a cada meitat d’alvocat, en el forat que ha deixat l’os, afegir el pebre vermell per sobre al gust.

Posar al forn fort durant uns 8 o 10 minuts fins que l’ou estigui cuit.

Segueixen aquest bloc