![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiz75smqguknbvrJoepdRAvxE1evO6X5bUxUp9Z14ZS3dvKk-evP2XJX_wz9betllOApMS3t9U-Lna4VtFOVUNrKyl5CtHHIplrchhDJkNe5JW9Q0ECHd1RkB46jM84ySHpBh8hGlqpi8Q/s320/musclos.jpeg)
Ingredients:
- 1 kg. de musclos
- 5 gr. de farina
- un got de vi blanc
- 300 gr. de ceba tallada en juliana
- sal i pebre
- oli d’oliva
Es posa un rajolí d’oli en una cassola amb tapa, si tira la ceba i els musclos. Es tapa i es posa al foc.
Quan els musclos s’hagin obert i deixat anar l’aigua, s’hi afegeix el vi, la farina, una mica de sal i una mica de pebre, i es torna a tapar tot de sacsejant-lo una mica.
Uns cinc minuts més i llestos.
- 1 kg. de musclos
- 5 gr. de farina
- un got de vi blanc
- 300 gr. de ceba tallada en juliana
- sal i pebre
- oli d’oliva
Es posa un rajolí d’oli en una cassola amb tapa, si tira la ceba i els musclos. Es tapa i es posa al foc.
Quan els musclos s’hagin obert i deixat anar l’aigua, s’hi afegeix el vi, la farina, una mica de sal i una mica de pebre, i es torna a tapar tot de sacsejant-lo una mica.
Uns cinc minuts més i llestos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada