*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 2 de juliol del 2007

Musclos al vi blanc

Ingredients:
- 1 kg. de musclos
- 5 gr. de farina
- un got de vi blanc
- 300 gr. de ceba tallada en juliana
- sal i pebre
- oli d’oliva

Es posa un rajolí d’oli en una cassola amb tapa, si tira la ceba i els musclos. Es tapa i es posa al foc.
Quan els musclos s’hagin obert i deixat anar l’aigua, s’hi afegeix el vi, la farina, una mica de sal i una mica de pebre, i es torna a tapar tot de sacsejant-lo una mica.
Uns cinc minuts més i llestos.

Segueixen aquest bloc