![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVMb8u_7SFSyti1mvnsxcoU1aRa1oHLOlUuWvJ7HBLow8Lh8-5aHSgwmViiE76cH3NOSoeDLHdkwo_XEfgtefl6kYWJNonDiJPwA4QweTYmJtI-fxz9TqO77XCAM_w3h7ne9T1FWPRxMM/s320/apfelstrudel.jpg)
Ingredients:
- 400 gr. de massa de pasta de full
- 4 pomes grans (1 kg.)
- 100 gr. de panses de Corint
- 50 gr. de canyella
- 100 gr. de sucre
- 50 gr. de sucre de vainilla
- 1 got de llet
- 80 gr. pa ratllat
- 1 got de rom
- 1 llimona
- 90 gr. de mantega
Posar les panses en remull en el rom (rom austríac si és possible).
Pelar i tallar les pomes en làmines i posar-les en un pot amb el sucre normal, canyella i el suc de la llimona. Reservar.
En un paella posar ¾ de la mantega, el sucre de vainilla i el pa ratllat, donar-hi voltes a foc suau fins que comenci a daurar.
Posar les panses i el rom amb les pomes, afegir-hi el par ratllat daurat i barrejar. Deixar reposar.
Estirar la massa de pasta de full en una superfície enfarinada, formant un rectangle i procurant que quedi molt fina.
Distribuir la preparació de pomes al llarg i enrotllar-la.
Doblegar les puntes i humitejar-les una mica per poder-les enganxar.
Pintar l’apfelstrudel amb mantega fossa.
Introduir-ho a forn, escalfat a 180ºC, durant una hora. Ruixar amb el got de llet i deixar-ho entre 5 i 20 minuts més, fins que veieu que estigui daurat.
Abans de servir, calent, esposar-lo amb una mica de sucre i canyella.
2 comentaris:
Mmmmmm... Em temo que no va quedar registrat el meu comentari del diumenge passat on t'informava que t'havia atorgat el premi Arte y Pico. Encara que sigui en retard, passa't pel Diumenja'm si vols saber-ne les raons.
Una abraçada
De res, Sara Maria! Llàstima que la cuina no m'agrada gens (cuinar; menjar m'encanta :), perquè sinó m'hi posaria ara mateix, amb l'Apfel Strudel. Mmmmmmmm...!!!
Publica un comentari a l'entrada