![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhiCo4Ij9aFUPu2sTjXF1EF3pOf0Sz_RfXYpsq0a6PnWkaP3BCvurm24_F2jEQYiWvkdw3PTqhZ5IKjhppOITU1l9JniI_L92LtHi-AMf0LNUcHXsvSoaqf8jOovfkbGCsw-J9n1-2Gsw/s320/coliflor.jpg)
- 800 gr. de col-i-flor
- 500 gr. de gírgoles
- 200 gr. de ceba tallada petita
- 300 gr. de formatge de cabra tendre i cremós
- 100 ml. de nata líquida
- 100 ml. de llet
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Bullir en aigua i sal, o coure al vapor la col-i-flor. Reservar.
En una paella saltar la meitat de les gírgoles, salpebrar i reservar.
A la mateixa paella, posar a fregir la meitat de les gírgoles amb la ceba, salpebrar. Quan la ceba estigui transparent afegir la nata líquida i la llet i passar-ho per la batedora. Rectificar de sal i pebre.
Posar en una safata per anar la forn, primer la salsa, després la col-i-flor i les gírgoles saltades, a sobre el formatge tallat a daus petits.
Just abans de servir gratinar lleugerament per tal que de deixar fondre el formatge.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada