*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 11 de febrer del 2008

Col-i-flor amb gírgoles i formatge de cabra

Ingredients:
- 800 gr. de col-i-flor
- 500 gr. de gírgoles
- 200 gr. de ceba tallada petita
- 300 gr. de formatge de cabra tendre i cremós
- 100 ml. de nata líquida
- 100 ml. de llet
- oli d’oliva verge
- sal i pebre


Bullir en aigua i sal, o coure al vapor la col-i-flor. Reservar.
En una paella saltar la meitat de les gírgoles, salpebrar i reservar.

A la mateixa paella, posar a fregir la meitat de les gírgoles amb la ceba, salpebrar. Quan la ceba estigui transparent afegir la nata líquida i la llet i passar-ho per la batedora. Rectificar de sal i pebre.

Posar en una safata per anar la forn, primer la salsa, després la col-i-flor i les gírgoles saltades, a sobre el formatge tallat a daus petits.
Just abans de servir gratinar lleugerament per tal que de deixar fondre el formatge.

Segueixen aquest bloc