*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 13 de febrer del 2008

Salsa de mostassa Ancienne

Ingredients:
- 200 gr. de ceba tallada ben fina
- 20 gr. (una cullerada) de mostassa Ancienne
- 100 ml. de vi blanc
- 150 ml. de nata líquida
- oli d’oliva verge
- sal i pebre


Fregir la ceba, amb sal, en una mica d’oli a foc lent, fins que estigui transparent.
Afegir el vi blanc i deixar-lo reduir.

Un cop reduït afegir la mostassa i la nata líquida, remenar i corregir de sal i pebre.

Es una salsa bona no sols per acompanyar carns, si no també peix blanc.

Segueixen aquest bloc