*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 6 de febrer del 2008

Arròs negre de l'Empordà

Ingredients:
- 1 litre d’aigua
- 2 grans d’all
- 400 gr. d’arròs de Pals
- 150 gr. de calamars
- 1 ceba de Figueres
- 100 gr. de costella de porc tallada petita
- 4 escamarlans
- 4 gambes
- 100 gr. de musclos
- 100 gr. de pollastre tallat petit
- 4 salsitxes tallades petites
- 3 tomàquets madurs
- oli d’oliva verge
- sal

En una cassola amb oli, sofregiu la costella, el pollastre i les salsitxes, tot salat, i reserveu-ho.
A la mateixa cassola hi sofregiu els calamars, les gambes i els escamarlans, i ho reserveu.
En el mateix oli feu un sofregit molt concentrat i fosc amb la ceba, els alls i els tomàquets.
Afegiu-hi la carn i els calamars, barregeu-ho tot i afegiu-hi l’arròs. Remeneu-ho, afegiu-hi l’aigua i deixeu-ho coure uns 18 minuts. Corregir de sal.
Una estona abans d’acabar afegiu-hi les gambes, els escamarlans i els musclos.

Segueixen aquest bloc