*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 22 de febrer del 2008

Cua de bou amb vi negre

Ingredients:
- 3 cues de bou
- 3 pastanages
- 2 cebes mitjnes
- 4 grans de pebre
- 2 fulles de llorer
- 1/4 de litre de vi negre
- brou de carn
- oli
- farina


Tallarem cada una de les cues en quatre talls pel rodó, les enfarinarem i les enrossirem en una cassola. Quan siguin rosses les retirarem i les reservarem.

Posarem en la mateixa cassola la ceba ratllada i la pastanaga tallada en trossos petits. Quan la ceba sigui rossa hi afegirem les cues i les deixarem coure, afegint-hi el brou, el vi negre, quatre grans de pebre i el llorer Ho deixarem bullir lentament dues hores i mitja.

Quan notem que les cues són toves les traurem de la cassola i posarem el suc en una olla per tal de passar-lo per la batedora i el colador xinès.

Segueixen aquest bloc