![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5vQU1zlBu5nCetuBRBzFgjKhr793EwEKgx7ribKrHEW_1osEEywLE4kakwylNB98DPClKtvbi8BZdtANa6J7lDQ_GhnIUTAn8eQnhVoGM1GFYkbZaTfRWXn6C18fylVMVMGq_t2wq0e0/s320/ropavieja1.jpg)
Ingredients:
- 250 gr. de carn que es pugui esfilagarsar
- 1 ceba tallada en juliana
- 2 grans d’all aixafats
- ½ pebrot verd o uns quants pebrots morrón
- sal i pebre
- 1 fulla de llorer
- 3 cullerades de puré de tomàquet
- 3 cullerades de vi sec
Bullir la carn fins que estigui tova, es pot bullir en aigua o en brou.
Escórrer i esfilagarsar la carn, en fils fins. Reservar.
En una paella es posen tots els altres ingredients menys els pebrots. Afegir la carn. Donar-hi voltes fins que quedi com una salsa, afegir el pebrot i deixar coure encara uns 10 minuts més.
Es serveix calent acompanyat d’arròs blanc o fesols (frijoles) negres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada