*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 29 de maig del 2008

Full de xocolata i plàtan

Del curs de cuina amb en Pep Nogué.

Ingredients per la mousse de plàtan i canyella:
- 300 gr. de plàtan
- unes gotetes de suc de llimona
- 1 cullerada de canyella en pols
- 200 ml. de nata
- 2 fulles de gelatina de 2 gr. cadascuna

Ingredients per la xocolata:
- 300 gr. de xocolata de cobertura

Hidrateu la gelatina i reserveu-la.
Peleu i feu puré els plàtan amb el suc de llimona. Escalfeu una petita part del puré al microones i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb l'altra part del puré i referedeu-ho.

Bateu la nata fins que estigui mig muntada i barregeu-la, amb moviments suaus, amb el puré de plàtan. Reserveu-ho.

Foneu la xocolata i esteneu-la a sobre d'una placa amb paper film. Marqueu els rectàngles a la xocolata, d'uns 6 cm per uns 9 cm, aproximadament. Deixeu-los solidificar en un lloc fresc. Trenqueu els rectàngles marcats i reserveu-los en un lloc fresc.

Intercaleu els rectangles de xocolata amb la mousse de plàtan en un plat.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Segur que es molt bo però crec que les lamines de xocolota tindrien que ser mes primes.

Francesc ha dit...

No sé si la foto és d'un plat que hages fet tu, pèro he estat a punt de saltar sobre la pantalla i fotre-li una mossegada. Això deu estar... de pecat mortal i cadena perpètua! Ai, el xocolate, i que en sóc, d'addicte! Salutacions.

Sara Maria ha dit...

Francesc, la foto es meva, la vaig fer al curs del Pep. I si, estava de pecat mortal!

Segueixen aquest bloc