![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgn1W9lDn0j7w479kBn_eiPRG2qiC2SMYiYYjwChnaWf2dDYLGYSf57YFjooZRW6N95AlkNNf28gbDFbKZn7zQd7ukZdVEtsPvD1FRUMGlXuGE8hS22Gf2E1aquhQT7lWfm7o3OcGlmz2k/s320/VERDURES.jpg)
Ingredients:
- 8 alls tendres
- 16 tomaquets de cirera
- 16 cebetes de platillo
- 600 gr. de bolets frescos variats
- 2 plàtans
- 2 peres
- 1 carbassa petita o un tall de 400 gr.
- 50 gr. de panses petites, blanques i sense pinyol
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge
- sal i pebre
- paper sulfurat per anar al forn
En un bol ben ample, de la mida dels ingredients a cuinar, poseu-hi els alls tendres net si tallats a bastonets petits; els mini tomàquets, nets i talls pel mig; les cebetes, pelades i tallaes a quarts; els boletss, nets i a talls regulars; la carbassa, sense pell i tallada a bastons gruixuts; la pera, tallada a bastons com la carbassa i les panses.
Amb tots els ingredients dins del bol, afegiu-hi les dues cullerades d'oli, la sal i el pebre amb moderació. Barregeu-ho per tal d'amanir-ho molt bé i aboqueu-ho en una safata per anar al forn, folrada amb paper sulfurat per tal de no perdre cap suc de la cocció enganxat al fons de la safata.
Entreu la preparació al forn ben calent, 5 minuts a 200ºC.
Retireu la safata del forn i afegiu-hi els plàtans tallats a bastons, remeneu-ho bé, amb compte. Torneu-ho a posar al forn 8 minuts més.
I si, en el moment d'afegir el plàtan, hi poseu a sobre una botifarra esparracada... Encara millor!
2 comentaris:
El vaig fer la setmana passada, és genial. No hi vaig posar pansens per què no m'agraden, i els bolets eren variats xinesos. Però penso que un altre dia hi posaré pinyons.
Me la copio. Gràcies. A veure si la faig, de vegades coste introduir novetats que agradin a tothom a casa.
Salutacions
Publica un comentari a l'entrada