![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQugKO0iPsphScb0lxUXpddMIQ2T3lz_QJT8LkkCziTwYo6l4EGzXstmBm4vuQPAP-4vlA1Uv_IK73ohPZztZT0WukZJtjbTYl5185pw5Vb67VaLazYVMizO4bqya1GoSOkkFP5fCFVkM/s320/pudingplatan1.jpg)
- 125 gr. de xocolata de cobertura
- 250 gr. de nata muntada
- 180 gr. de sucre
- ½ litre de llet
- 3 plàtans
- 6 llesques de pa de motlle
- 4 ous
- mantega
- sucre
Treure la crosta de les llesques de pa, i unteu-les amb la mantega per ambdós costats. Torreu-les en una paella i reserveu-les.
Pelar els plàtans i tallar-los a rodanxes.
Fondre el xocolata en un pot amb la llet.
Batre el sous en un bol amb el sucre, i anar-hi afegint la llet amb xocolata sense deixar de remoure. Reservar.
Untar un motlle allargat amb mantega i empolsegar amb una mica de sucre.
Posar primer una capa de plàtans, després una de pa, una altra de plàtans i, per acabar, una altra de pa.
Tirar-hi a sobre la barreja d’ous i xocolata.
Posar al forn, al bany maria, fins que el púding estigui quallat, uns 45 minuts.
4 comentaris:
Quin esmortzar de diumenge! M'encanta esmortzar púding el diumenge i aquest és molt bó.
I a més dura uns dies bé per anar-lo menjant de mica en mica!
M'ha semblat molt senzill i bó. Però tinc un parell de dubtes, poses que s'ha de fondre la xocolata amb la xocolata? I una altre cosa, la nata que és d'acompanyament?
Moltes gràcies.
Eva
Doncs si, me la van enviar així i no m'havia adonat, la que me la va passar i fer és cert que el va servir amb nata.
Publica un comentari a l'entrada