![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi64tta1NyEBV0M8Oe_dSXtVNv-jBC4MLHE2IrDmRSsr-81br3ra85znB6BcTxmnPQsiBhQcp5Maz79oDl-af-C6xJJYrLzO6BQ1U2qVFVM2tiiTcjWI0Y2pqFQ7HsTq0w4GZLqEUEaw8o/s320/coldebruseles1.jpg)
- 150 gr. de Cansalada fumada tallada en daus
- 5 escalunyes trinxades
- 1 ½ kg. de cols de Brussel·les tallades pel mig
- 1 copa de castanyes fresques pelades i tallades
- 2 branques de farigola fresca tallada
- Sal i pebre
Escalfar el forn a 220ºC.
En una cassola, que pugui anar al forn, gran saltejar, a foc mig, la cansalada uns 5 minuts, fins que estigui cruixent.
Afegir les escalunyes, deixar coure a foc suau durant uns 2 minuts.
Augmentar el foc i afegir les cols de Brussel·les, les castanyes, la farigola, el sal i el pebre. Afegir aigua i remenar bé.
Posar al forn durant uns 15 minuts. Remenar bé i continuar-ho rostint fins que les cols de Brussel·les estiguin tendres, uns 10 minuts més.
És un bon acompanyament pels rostits de gall d’indi o porc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada