*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 21 de gener del 2008

Molls al forn amb patates

Ingredients:
- 1 kg. de molls grossos
- una o dues patates
- julivert trinxat
- dos dents d'all
- pebre vermell
- oli d'oliva verge
- sal

Pelem les patates i les tallem a llàmines ben fines, les posem en aigua freda una estona, les posem al fons d'una safata per anar al forn.

Netegem els molls i els posem a sobre les patates.
Escampem per sobre els molls el julivert i l'all picat.
Tirem un bon raig d'oli per sobre la llauna. La sal i el pebre vermell.

Ho posem al forn a uns 120ºC fins que els molls quedin cuits, (dependrà del pes dels molls).

Se li pot posar un tomàquet tallat a daus a sobre les patates.

Segueixen aquest bloc