*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 16 de gener del 2008

Llenguado amb salsa d'ametlles

Ingredients:
- un llenguado per persona
- una cullerada d'ametlles crues i mòltes
- una cullerada de farina
- tres tasses petites de brou de peix
- una ceba
- vi blanc
- nou moscada
- oli d'oliva verge
- sal


Fregir els llenguados, prpeviament passats per la farina. Reservar.

Fregir la ceba picada finament. Quan comenci a estar transparent, li posem una cullerada de farina i la nou moscada. Li donem unes voltes.
Afegim el brou, les ametlles i el vi. Ho deixem reduir tot donant-li voltes. Es corregeix de sal i, si es vol, es passa per un colador.

Es serveix amb la salsa per sobre el peix o en una salsera.
Hi ha qui hi posa una mica de crema de llet.

3 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Una altra manera de fer-lo es:
El llenguados es preparen igual i es reserven.

Es sofregeix la ceba amb una mica d’all, pebrot i pastanaga, tot picat, se li afegeix el fumet i es passa pel xino. Es reserva.

Es posen els llenguados en una safata per anar al forn, i es cobreixen amb la salsa. Es posen al forn durant uns 5 minuts.
S’hi tiren les ametlles picades per sobre i deixa dos minuts més al forn.

Alquiler de yates ha dit...

Quina bona pinta que fa, avui ho proaré

Sara Maria ha dit...

A mi m'agrada molt el llenguado així, ja diras!

Segueixen aquest bloc