![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwkeTYpVxSS3rQE5QvjD1zsiVGMVQNgew2AYdN85zv97IfztLx1Vkhe1lVpQLZc6VttNfzQMi-LLnNhZ0ugPmdWjkyV3__aIzPm05aD63MVqkgHvW-MphM3wpuasnZhzr681mkGNBeLpY/s320/almendras.jpg)
- un llenguado per persona
- una cullerada d'ametlles crues i mòltes
- una cullerada de farina
- tres tasses petites de brou de peix
- una ceba
- vi blanc
- nou moscada
- oli d'oliva verge
- sal
Fregir els llenguados, prpeviament passats per la farina. Reservar.
Fregir la ceba picada finament. Quan comenci a estar transparent, li posem una cullerada de farina i la nou moscada. Li donem unes voltes.
Afegim el brou, les ametlles i el vi. Ho deixem reduir tot donant-li voltes. Es corregeix de sal i, si es vol, es passa per un colador.
Es serveix amb la salsa per sobre el peix o en una salsera.
Hi ha qui hi posa una mica de crema de llet.
3 comentaris:
Una altra manera de fer-lo es:
El llenguados es preparen igual i es reserven.
Es sofregeix la ceba amb una mica d’all, pebrot i pastanaga, tot picat, se li afegeix el fumet i es passa pel xino. Es reserva.
Es posen els llenguados en una safata per anar al forn, i es cobreixen amb la salsa. Es posen al forn durant uns 5 minuts.
S’hi tiren les ametlles picades per sobre i deixa dos minuts més al forn.
Quina bona pinta que fa, avui ho proaré
A mi m'agrada molt el llenguado així, ja diras!
Publica un comentari a l'entrada