
- 8 escalopes de vedella ben finetes
- 100 gr. d’ametlles torrades
- 250 gr. de formatge fresc
- 1 llesca de pa de pagès
- 1 ou
- ½ got de llet
- 1 ceba gran
- 1 got de tomàquet triturat
- 1 got de vi negre
- 1 got d’aigua
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Picar la ceba i sofregir-la. Quan agafi color, afegir el tomàquet; passats cinc minuts, afegir el got de vi. Deixar reduir 2 o 3 minuts i reservar.
Amb una maça de cuina aixafar la carn fins que quedi ben fina. Reservar.
Barrejar la molla de pa remullada amb llet amb el formatge fresc, l’ou i les ametlles. Salpebrar.
Posar una cullerada de la massa en cada escalopa i enrotllar-la, tot subjectant-la amb un escuradents. Salpebrar.
Posar els rotllets en una safata per anar al forn amb la ceba, afegir aigua fins que quedin coberts. Deixar-los coure a 180ºC durant 30 minuts, tapats. Tombar-los i deixar-los 20 minuts més.
En servir-los, colar la salsa i tirar-la per sobre.
1 comentari:
L'he fet amb pit de pollastre filetejat, ha quedat boníssim!
Publica un comentari a l'entrada