
Ingredients:
- 1 kg. de musclos
- 4-5 dents d’all
- 1 got de whisky
- oli d’oliva verge
Netejar els musclos, fins que les closques estiguin lliures d’elements enganxats, descartar els que flotin o estiguin trencats.
En una cassola, on hi puguin cabre tots els musclos sense que estiguin en més de dues files, escalfar un par de cullerades d’oli d’oliva verge. Quan estigui calenta posar-hi els musclos nets i els alls a làmines fines.
Tirar-hi el whisky i tapar, deixant-ho al foc uns 3-4 minuts.
Comprovar que els musclos s’hagin obert i servir immediatament.
7 comentaris:
Amb el quee m'agraden a mi els musclos.
Aquestes clòtxines (=musclos) han de ser molt bons. El que em fa moooolta peresa és haver de fer netes les clòtxines abans de coure-les. Tanmateix, m'agraden molt i, sempre que les veig bones a la peixateria, en compre. Besades.
Espero que hagueu gaudit força d'aquests musclos "borratxins".
Fins demà
Ens passa com a en Francesc, és un rotllo haver de netejar-los, però com sempre l'esforç val la pena!
gràcies per la recepta!
Ah, per cert, demà que passa???!!! veig que els amics del Cafè van quedant amb tothom (ens hem perdut alguna sortida????)
petons bonics!
Cuina vermella, no se, però avui, divendres, tenim un curs amb la Mireia Carbó al Caprabo.
mmmmmmmm musclos!! bonissimmmmm se'm fa la boca aigua. Els provaré, segur segur!!!
ANNA DE LA VILA
Hola, y buen apetito con estas suculentas recetas.
Te unvito a visitar mi blog y leer algunas de mis historia si es de tu agrado me puedes apoyar en la categoria ficción del concurso.
Un saludos desde tu misma ciudad.
Antonio
Publica un comentari a l'entrada