
Ingredients:
- Pernil de Parma o prosciutto (1 llesca gran per persona)
- Figues (1 per persona)
- Mozzarella de búfalo
- Alfàbrega
- Suc de llimona
- Sal i pebre
- Mel
- Oli d’oliva verge
Tallar les figues a quarts i posar-les en una font.
Posar-hi les llesques de pernil de Parma al voltant.
Desfer-hi a sobre una mica de mozzarella, i una mica d’alfàbrega picada.
Fer una vinagreta amb 6 cullerades d’oli d’oliva, 3 cullerades de suc de llimona, una cullarada de mel, sal i pebre, i amanir-ho.
6 comentaris:
Molt bona idea. Fa molt bona pinta aquesta amanideta. En prenem molt bona nota.
Un petonàs!!
Joer que bona te que estar.
Aquesta amanida fa cara d'estar boníssima. Quines ganes de menjar-ne fa!
Molt bona aquesta recepta! On puc trobar el pernil de parma?
Ruben, en moltes xarcuteries en tenen. No sabria dir-te exactament. En alguns lloc el tenen tancat al buit, en altres a talls.
La combinació de figues i pernil ja l'havia tastat i m'agrada,però no h ihavia el complement de la mozzarela i la vinagreta. He de ser molt bo, ho faré!
Publica un comentari a l'entrada