![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicT1JFdpV0je-_A11NxSumK_ZKInyXmyfP-UlVBXhEx29x-W5yTJnrv6KqlL-ibU6cD9GGyLJSNmFkTsdy2Zn7FcUZwtoWU2LyK-I0ZSKbxmD7cgi6AKwDWhhg3LYB8XSgQG4l6jNtuus/s200/lienas-+036a.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHSO9mdVYwfByEl8F6jKdMDuN7Pd38p_lFN3r5MChnijtAeIDFQOk1LWna6BZxX9BTIjIFz3ilQJTvNoByl01Xc1TN5RHWP6m6sqyG2MSJ7lN0lmYkS_SseEZJltATdumEohHBpm8lZHg/s200/DSCN1349a.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaDZQl_HTUBtxALVeL2GXZoOXVnxH_NX6JBbj8cL9TjieXBCAgFhfSEyKAR7GscUQg9OCN5SMZ0SBxb0RNjf3G10n2xhhd98PfsDDYSzCzPnKBgOphSIl8wmrGyzV3M7nkmindoOgtpdA/s200/DSCN1350a.jpg)
Ingredients:
- 1 pasta brisa fresca
- 4 ous
- 3 - 4 pomes Golden (1 kgr.)
- 100 gr. de sucre
- 125 de mantega fossa
- 50 gr. de farina
Estendre la massa sobre un motlle i reservar a la nevera.
Barrejar els ous, el sucre, la mantega i la farina amb el túrmix.
Tallar les pomes a daus petits i repartir-les a dins el motlle amb la pasta brisa. Tirar-hi per sobre la barreja d’ous, sucre i farina.
Posar al forn, escalfat a 180ºC durant uns 30 – 45 minuts.
9 comentaris:
Ei, la primera!
T'ha quedat genial, segur que va triomfar ;)
Jo encara el tinc pendent, però no trigaré gaire... era deliciós!
Nena, m'has passat al davant! Jo el faré el diumenge. Era tant bo!!!!
Fins aviat
El fare m'agrada.
sara, jo tinc el post escrit però encara no he fet el pastís, el farem demà amb la lara (la meva filla) i procuraré penjar-lo al bloc demà mateix. espero que em quedi tan bo com a tu.
em feu una enveja!!!! Si no fos que BCNA em queda massa lluny per venir a fer un taller de cuina...
Això si aneu penjant aquestes receptes i nosaltres seguirem penjant les nostres, humils i senzilles, i de tant en tant en copiarem alguna de les vostres, jejeje
PTNTS
Dolça
En Lienas estarà content de tots vosaltres! sou un amor!
Quina pinta més bona! A veure si un dia d'aquestos m'hi pose i el faig. Salutacions
Fa una pinta extraordinària. I que senzill de fer!!! L'enhorabona.
Hola! Veig que és la recepta que més s'ha repetit de la classe d'en Lienas. I és que per senzilla i bona s'endú el premi!
petons
Publica un comentari a l'entrada