
- 3 pits de pollastre en escalopes
- sal i pebre
- oli d’oliva
- gambes fresques
- mantega
- 1 ceba
- 1 pastanaga
Fregir una mica les escalopes de pollastre i reservar.
En un cassola petita, posar una nou de mantega i una mica d’oli. Els caps de les gambes, una pastanaga i una ceba petita tallades molt petites.
Un cop estigui cuit esclafar en un morter amb una mica d’aigua. Ho posem un altre cop a la cassola, tot cobrint-ho amb una mica d’aigua. Deixar-ho bullir durant uns quatre minuts i passar pel colador xinès. Reservar.
Passar les cues, pelades, saltejades per la paella.
En aquesta paella posar-hi una nou de mantega, quan agafi color afegir la salsa reservada i corregir de sal i pebre.
Servir les escalopes acompanyades de les gambes i banyades per la salsa.
3 comentaris:
Jo pasa els caps de les gambas per el turmix i despres per el xines i li aboco al pollastre queda el suc amb color i sabor de gambes.
Un mar i muntanya, per mantenir la tradició, però sense haver d'escurar ossos. Aquestes gambes estan a punt de sortir de la pantalla!
Fins aviat
M'apunte al comentari de la Glòria. Salutacions.
Publica un comentari a l'entrada