 Fa uns quants anys, molts, crec recordar que era cap el 90, vaig fer un curs de cuina en una escola que ja no existeix, es deia Cent-en-grana. A part de cuinar, varem aprendre les característiques de diverses tècniques i lèxic gastronòmic. Va ser tot un curs i molt profitós. Aquesta és una de les receptes que hi varem fer.
Fa uns quants anys, molts, crec recordar que era cap el 90, vaig fer un curs de cuina en una escola que ja no existeix, es deia Cent-en-grana. A part de cuinar, varem aprendre les característiques de diverses tècniques i lèxic gastronòmic. Va ser tot un curs i molt profitós. Aquesta és una de les receptes que hi varem fer.Ingredients:
- 2 cervells de xai
- 1 fulla de llorer
- Menta fresca
- Enciam
- 8 nous
- Vinagre
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge
Netar els cervells, portar aigua a ebullición amb el llorer, una mica de vinagre, sal i dues fulles de menta. Escaldar els cervells en el bullit, tot deixant-los refredar amb l’aigua. Quan estiguin freds tallar a escalopes.
Tallar l’enciam a juliana. Picar les nous i les fulles de menta (dues cullerades soperes).
Fer una vinagreta amb oli, vinagre, sal i pebre.
Posar en un plat un fons d’enciam, les escalopes per sobre, espolsejar amb la menta i les nous, i amanar amb la vinagreta.
 
2 comentaris:
La meva mare de petitm'havia fet molts cops cervell, ara de gran tinc certa recansa a menjar-ne.
A mi això dels cervells em fa una mica de cosa. De menut els menjava rebolicats amb ou, però ara no sé si seria capaç de menjar-ne.
Publica un comentari a l'entrada