
Ingredients:
- 2 cervells de xai
- 1 fulla de llorer
- Menta fresca
- Enciam
- 8 nous
- Vinagre
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge
Netar els cervells, portar aigua a ebullición amb el llorer, una mica de vinagre, sal i dues fulles de menta. Escaldar els cervells en el bullit, tot deixant-los refredar amb l’aigua. Quan estiguin freds tallar a escalopes.
Tallar l’enciam a juliana. Picar les nous i les fulles de menta (dues cullerades soperes).
Fer una vinagreta amb oli, vinagre, sal i pebre.
Posar en un plat un fons d’enciam, les escalopes per sobre, espolsejar amb la menta i les nous, i amanar amb la vinagreta.
2 comentaris:
La meva mare de petitm'havia fet molts cops cervell, ara de gran tinc certa recansa a menjar-ne.
A mi això dels cervells em fa una mica de cosa. De menut els menjava rebolicats amb ou, però ara no sé si seria capaç de menjar-ne.
Publica un comentari a l'entrada