
- 1 kgr. de cebes
- 1 ram d’alls tendres
- 1 got d’oli d’oliva verge
- 1 placa de pasta fullada
- 4 ous
- 200 ml. de nata líquida
- 100 gr. de formatge emental
- sal i pebre
- orenga
- una mica de mantega pel motlle
Tallar a rodanxes fines les cebes i fregir en una paella amb l’oli.
Netejar els alls i tallar a rodanxes fines. Afegir a les cebes.
Deixar al foc fin que comencin a agafar color. Escòrrer i reservar.
Extendre la placa de pasta de full amb l’ajut d’un rodet. Untar un motlle de mantega i espolsejar amb Farina. Cobrir el motlle amb la placa de pasta de full, reservar el sobrant per tapar el quiche.
Batre els ous, reservar-ne dos culleretes per pintar la tapa de pasta de full. Afegir la nata líquida, el formatge emental, sal, pebre i orenga. Afegir la ceba i all reservats.
Posar la barreja dins el motlle, i tapar amb la resta de pasta de full tot pinçant les bores de les dues plaques. Pintar amb la mica d’ou que havien reservat barrejat amb una mica d’aigua.
Coure al forn, precalentat, a temperatura mitja durant uns 20 minuts i a temperatura mitja-alta 20 minuts més.
7 comentaris:
Que bones ara a la tardor!!! petons!
Que bones les quiches i aquesta tapada, té sorpresa, no se sap d'entrada de què és!.
Fins aviat
Te que estar bonisim pero jo li posaria un toc de formatge Feta.
M'encanten les quiches!! I aquesta es com una empanada......
No calia dir que es pot fer sense tapar... Queda fins i tot més bona!
ep! Aquesta recepta la conec! La he fet un parell de vegades!
boníssima!
Ruben, d'on la coneixes, jo la vaig aprendre en un curs de cuina de fa molts, molts anys...
Publica un comentari a l'entrada