
Ingredients:
- 1 botifarra (de Castellderçol)
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 albergínia
- 1 carbassó
- 1 pebrot
- sal i pebre
- conyac
- oli d’oliva verge
Fregir la botifarra amb una mica d’oli, sense deixar-la del tot cuita. Reservar.
En el mateix oli, si cal se li afegeix una mica més, fregir la ceba picada, i anar afegint els altres ingredients, pastanaga, albergínia, carbassó i, per últim el pebrot. Deixar coure.
Quan estigui a mig fer afegir un rajolí de conyac i una mica d’aigua. Baixar el foc, tapar i deixar coure lentament, una hora, per que confiti.
Tallar a rodanxes la botifarra i afegir al confit, corregir de sal i pebre i deixar coure uns deus minuts més per que la botifarra prengui el gust del confit.
8 comentaris:
Aixo es per sucar-hi pa.
D'aquest plat sí que me'n menjaria una bona ració (o dues). Salutacions
sara maria, ahir quan ens vam conèixr no em vas dir que tenies aquesta magnífica recepta de botifarra del meu poble. és una bona elecció i la preparació deu estar boníssima, felicita l'enric de part meva.
Gràcies a tots pels vostres comentaris. Tasteu-ho a veure si podeu no posar-vos una cullerada més per repetir!
Sara Maria, què bé que t'ho passes!!! m'has d'ensenyar a jugar a la botifarra!
Cuina vermella, us prenc la paraul·la, a més, dos del grup venen des de Mollet a jugar cada dijous... O sigui que la distància no es excusa.
Quina sorpresa!!Soc qui va regalar la botifarra a l'Enric. Ara veig que n'ha tret més partit del que esperava...
Excel·lent recepta del meu homònim Enric, i que penso fer, ja que a casa la botifarra és de les poques coses que agrada a tothom! Aquesta va a la llista.
Publica un comentari a l'entrada