*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 3 d’octubre del 2008

Amanida de figues i pernil de parma

Una recepta més del Jamie Oliver.

Ingredients:
- Pernil de Parma o prosciutto (1 llesca gran per persona)
- Figues (1 per persona)
- Mozzarella de búfalo
- Alfàbrega
- Suc de llimona
- Sal i pebre
- Mel
- Oli d’oliva verge


Tallar les figues a quarts i posar-les en una font.
Posar-hi les llesques de pernil de Parma al voltant.
Desfer-hi a sobre una mica de mozzarella, i una mica d’alfàbrega picada.
Fer una vinagreta amb 6 cullerades d’oli d’oliva, 3 cullerades de suc de llimona, una cullarada de mel, sal i pebre, i amanir-ho.

6 comentaris:

Delicias ha dit...

Molt bona idea. Fa molt bona pinta aquesta amanideta. En prenem molt bona nota.
Un petonàs!!

Striper ha dit...

Joer que bona te que estar.

Francesc ha dit...

Aquesta amanida fa cara d'estar boníssima. Quines ganes de menjar-ne fa!

RUBEN ha dit...

Molt bona aquesta recepta! On puc trobar el pernil de parma?

Sara Maria ha dit...

Ruben, en moltes xarcuteries en tenen. No sabria dir-te exactament. En alguns lloc el tenen tancat al buit, en altres a talls.

Glòria ha dit...

La combinació de figues i pernil ja l'havia tastat i m'agrada,però no h ihavia el complement de la mozzarela i la vinagreta. He de ser molt bo, ho faré!

Segueixen aquest bloc