*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 20 d’octubre del 2008

Pollastre amb gambes

Ingredients:
- 3 pits de pollastre en escalopes
- sal i pebre
- oli d’oliva
- gambes fresques
- mantega
- 1 ceba
- 1 pastanaga


Fregir una mica les escalopes de pollastre i reservar.
En un cassola petita, posar una nou de mantega i una mica d’oli. Els caps de les gambes, una pastanaga i una ceba petita tallades molt petites.

Un cop estigui cuit esclafar en un morter amb una mica d’aigua. Ho posem un altre cop a la cassola, tot cobrint-ho amb una mica d’aigua. Deixar-ho bullir durant uns quatre minuts i passar pel colador xinès. Reservar.

Passar les cues, pelades, saltejades per la paella.
En aquesta paella posar-hi una nou de mantega, quan agafi color afegir la salsa reservada i corregir de sal i pebre.
Servir les escalopes acompanyades de les gambes i banyades per la salsa.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Jo pasa els caps de les gambas per el turmix i despres per el xines i li aboco al pollastre queda el suc amb color i sabor de gambes.

Glòria ha dit...

Un mar i muntanya, per mantenir la tradició, però sense haver d'escurar ossos. Aquestes gambes estan a punt de sortir de la pantalla!

Fins aviat

Francesc ha dit...

M'apunte al comentari de la Glòria. Salutacions.

Segueixen aquest bloc